Φονικό μηχάνημα-Βήτα Πεις

Posted in By Koukoumafka 0 σχόλια

Φονικό μηχάνημα, φονικό μηχάνημα, φονικό μηχάνημα, φονικό μηχάνημα.

ΒΠ σημαίνει τελετή, πολεμική τέχνη για καλλιτεχνική πορεία, μαστούρα και μέθη. Φονικό μηχάνημα για κάθε συγκρότημα δίνω μάθημα. Γίνομαι πηγή γεμάτη δώρα με στυλ. Νυχτοπερπάτημα σε κάθε στενό το σπαθί σηκώνω, κόβω τον αέρα που'χετε πάρει κάθε φορά που χώνω. Μακάρι να'χατε κάτι να πείτε να'χατε μυαλό για να σκεφτείτε, να δείξετε κάποιο δρόμο. Γράφατε μα δίχως θέματα, πάτε χαριτωμένα μα πουθενά δεν φτάσατε, πουθενά τελικά. Χρόνια τώρα καταστάσεις, λόγια μόνο κι όχι πράξεις και χαμηλά ξεπέσατε, χαμηλά γενικά. ΒΠ, Αθάνατο και να το εμπεδώσετε. Όσοι το κράξατε καιρός να μετανιώσετε. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο λόγω του πάθους. Δεν χειροκροτώ το παραμικρό δείγμα λάθους. Επικίνδυνος λοιπόν είναι ο τόπος που κατοικούμε. Το δίνουμε μουνόπανα δίχως να πληρωθούμε. Σεβασμό δεν απαιτούμε, υποταγή ζητάμε. Μάγκα λυπάμαι, κατρακυλάμε προς την κορυφή. Λυπάμαι μουνί. Είχα και θα'χω την τιμή να παραμένω βαρυσήμαντος ΡΤΜ, εγκλήματος αιτία. Το ζούμε λοιπόν με full αλητεία. Σβήνω τα κεριά στα μουσικά νεκροταφεία.

Τώρα το πένθος σας είναι γιορτή για μας. Είναι ο Άσαρκος απλά και περισσεύετε. Μην τα μπερδεύετε χάνετε μονομιάς, αφού δεν βρήκατε τον τρόπο για ν'ανέβετε. Ήρθε τ'Αθάνατο μετά την τελετή μας, το υπερσύγχρονο για κοινό με μυαλό. Το cd σας πάνω κάτω θα μοιάζει με το cd μας. Μουσικός παράδεισος με τον ρυθμό Θεό.

Κι αφού γεμίσαμε πουτάνες είναι καιρός να γαμήσουμε. Βρήκαμε ένα δρόμο δικό μας να περπατήσουμε. Και αφού για την ειρήνη θα'πρεπε να πολεμήσουμε, βρείτε μας τον κόσμο κι εμείς θα το κανονίσουμε. Σταματήστε τα ψέμματα μοιάζετε με πολιτικούς. Θέματα πολλά, πολλά κουπλέ για ραψωδούς. Είστε τυχεροί που το δίνουμε για θνητούς. Μιμείστε την σιωπή, γι'αυτό έχετε οπαδούς κουφούς. Αν ακούσετε πως έχει συναυλία ΒΠ, ελάτε μαζικά για μουσική, νταφού, κρασί. Μην περιμένετε να μπείτε τζαμπέ, τζαμπέ το cd. Κι όσοι γουστάρετε μια μάχη θα τα πούμε στην σκηνή. Απαραίτητο το κόκκινο χ, κλείσε το στόμα σου. Ξάπλωσε αναπαυτικά και άνοιξε τα πόδια σου. Γάμησα την κλίκα σου πούστη, χάνεις τα λόγια σου. Σ'αφήνω μόνο σου ν'ακολουθάς την μόδα σου. Θέλω να δω τον ιδρώτα σου, μα βλέπω λάθη. Ζωντανεύω τον πολιτισμό που βλάκα δεν υπάρχει και μετά επαναφορά στον πλανήτη Γη για την μάχη. Φέραμε τον λόγο χρυσάφι, πάρε τον μπούλο. Δεν θα σε χρειαστώ, έχω τον Σατανά για δούλο. Στην δουλειά σου delete, σε λίγο ΡΤΜ the trick. Τα πάντα χάνονται όταν οι Ραψωδοί ξεπετάγονται. Όσοι χώνονται απ'το φονικό μηχάνημα θανατώνονται.

Τώρα το πένθος σας είναι γιορτή για μας. Είναι ο Άσαρκος απλά και περισσεύετε. Μην τα μπερδεύετε χάνετε μονομιάς, αφού δεν βρήκατε τον τρόπο για ν'ανέβετε. Ήρθε τ'Αθάνατο μετά την τελετή μας, το υπερσύγχρονο για κοινό με μυαλό. Το cd σας πάνω κάτω θα μοιάζει με το cd μας. Μουσικός παράδεισος με τον ρυθμό Θεό.(x2)